Kapcsolat

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat nemzetközi segélyezéssel foglalkozó szakterületével az alábbi felületeken keresztül léphet kapcsolatba:

Magyar Máltai Szeretetszolgálat Országos Központ

Nemzetközi Kapcsolatok

Postai cím és az Országos Központ irodája:
1011 Budapest, Bem rakpart 28.

Telefon:
06-1-391-4700

E-mail címünk:
nemzetkozi@maltai.hu

Újságírók és egyéb technikai kérdéssel rendelkezők forduljanak bizalommal Solymári Dánielhez, a Nemzetközi Kapcsolatok részleg vezetőjéhez a solymari.daniel@maltai.hu email címen.

Felajánlásokkal, adományozással kapcsolatosan kérjük a következő email címek egyikére írjon: karpataljaert@maltai.hu ukranvalsag@maltai.hu

Általános Facebook profilunk

Ukrán válság – Segítségnyújtás a menekülőknek

Az alábbi gomra kattintva küldheti támogatását

© 2023 Minden jog fenntartva! Hungarian Charity Service of the Order of Malta Az honlapon közölt tartalmak, képi és írásos elemek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és azok készítőinek szellemi termékei és tulajdonát képezik. Átvetelük, újra közlésük, további felhasználásuk egyéb célokra, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat előzetes engedélye, hozzájárulása nélkül etikátlan és nem megengedett. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló törvényben foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak minősül. A 2017. évi LXXVI. törvény alapján a Magyar Máltai Szeretetszolgálat külföldről támogatott szervezetnek minősül.